22/05/2024

PressNET

Sursă sigură de știri

Azalis Gaz: În domeniul nostru suntem, probabil, numărul unu

Azalis Gaz face parte din grupul ADE Gas Oil Company şi este o societate cu capital 100% românesc, cunoscută în Dolj pentru comercializarea de benzină, motorină şi GPL. Compania a apărut pe piaţa carburanţilor în anul 2002, iar din anul 2004 se ocupă în special de GPL – distribuţie şi instalare de skid-uri pentru alimentare autovehicule.

În prezent, Azalis Gaz comercializează carburanți printr-o rețea de 60 de stații de distribuție, iar grupul ADE Gas Oil Company deţine peste 250 de staţii de alimentare.

Azalis a reuşit împreună cu alţi doi parteneri economici să construiască la Caracal cel mai mare depozit de gaz din sud-vestul României şi să deschidă o fabrică de incărcat butelii, tot în Caracal.

Dezvoltarea continuă a companiei, chiar şi pe timp de criză, a generat mai multe locuri de muncă, Azalis Gaz ajungând la peste 100 de angajați, după deschiderea stației de carburanți de la Perișor.

Azalis este o companie care s-a menţinut mereu pe profit în toţi aceşti ani, cifra de afaceri în anul 2014 a depășit valoarea de 22 milioane de euro.Creşterea a început să devină semnificativă inca din 2009, odată cu criza financiară, Azalis demonstrând că și într-o perioadă de criză o companie poate crește, dar numai printr-o adaptare continuă la nevoile clientului și flexibilitate în negocieri se pot prelungi vechile parteneriate și se pot încheia noi relații de afaceri.

Azalis Gaz este o companie fără datorii la bugetul de stat, care nu intârzie cu plata obligaţiilor fiscale.

“Nu vrem să facem clasamente, dar în domeniul nostru de activitate şi în zona geografica în care facem afaceri suntem, probabil, numărul unu. Şi indiferent dacă sunteţi client sau partener, Azalis vă garantează ce este mai important: raport perfect preţ-calitate, siguranţă şi, nu în ultimul rând, respect pentru mediul ambiant.”